Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik evlerin tercih edilme sebepleri arasında ilk sırayı maliyet avantajı alır. Prefabrik Ev inşa ettirmek için gereken zorlu ve yorucu süreçler prefabrik evlerde söz konusu değildir. Beton atma ve kuruması gibi zaman alıcı işlemlere gerek olmadan prefabrik evin montajı tamamlanabilir.

Estetikle beraber kişiselleştirilebilir planlarıyla iç mekanda maksimum genişlikte ferah ve ergonomik yaşam alanları sunan Karmod yapıları konforuyla öne çıkıyor.

Yağmur dere olukları zamanla yaprak, tos gibi etkenlerle dolabilir. Derelerin sağlıklı çalışması için bunların temizliği belirli yıl aralıklarında yapılabilir.

Mimarlık ofisi bununla alakalı bir ruhsat dosyası hazırlayacak ve bu hazırlamış olduğu ruhsat dosyasında bir elektrik projesi bir mekanik projesi bir mimari proje ve birde statik proje bulunmaktadır ve bu dosyayı belediyenin fen işlerine sunmaktadır. Fen işleri ise dosya uygun olduğunda onay verecektir ve ruhsat alınacaktır.

Her iklimde enerji tasarrufuyla kullandıkça kazandırır. İmarlı arsaya prefabrik ev nasıl yapılır?

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Ancak satın alma aşamasında mantolama için yeterli bütçeniz yok ise sonradan yaptırabilirsiniz. Prefabrik evlerin elektrik tesisatı nasıl yapılır?

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik yapılar, fabrikada üretilen sandviç paneller gibi malzemelerin, inşaatın yapılacağı yere sevk edilmesi ve ardından bu modüler parçaların sahada birleştirilerek yapının iskeletini oluşturmasına dayanır.

Yenilikçi modellerde odalarda bile salon genişlik ve ferahlığını hemen fark edeceksiniz. Zorunlu kolon ve kirişlerin mekanı daraltan sınırlamaları prefabrik villa tercihiyle geride kalacak.

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama prefabrik ev bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik evlerin betonarme yapılardan en büyük farkı hafif yapı olmasıdır. Depreme dayanıklı ve hızlı kurulan prefabrik evler aynı zamanda tüm iklim koşullarına uygun olarak inşa edilmektedir.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Report this wiki page